Ling Fluent multimédiás platformok Idegen nyelvek tanulására – értékelések, 2019 legújabb észrevételek

Ling Fluent-árKérdezd meg a legtöbb amerikait, hogy mire emlékeznek a négy éves spanyol középiskolájukból, Ling Fluent és valószínűleg szerencséd lesz, ha rendelhetnek kaját egy spanyol nyelvű étteremben! Akkor kérdezd meg tőlük, hogy meg tudják-e tanulni. Ha a tapasztalat olyan, mint az enyém, a legtöbb válaszol komoly kétség, mondván:”Én csak nem vagyok jó a nyelvtanulás.”És ami még rosszabb, ők tényleg elhiszik! Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

Az igazság az, hogy bárki megtanulhat bármilyen nyelvet. Bár igaz lehet, hogy néhány ember természetesen jó az új nyelvek elsajátításában, az az elképzelés, hogy valaki nem tud megtanulni egy másik nyelvet, teljesen hibás. (Lásd Jean Rondal 2000-es tanulmányát a szellemi fogyatékos gyermekek kétnyelvűségéről, ha ihletre van szükséged.)

Ling Fluent – hogyan kell használni, művek

Az igazság az, hogy valójában csak egy aranyszabály van, amikor egy idegen nyelv hogyan kell használni megtanulásáról van szó: meg kell tanulnod. Ha sikerül ezt őszintén, akkor minden más a helyére kerül. Mégis, olyan sok erőforrás és technika van odakint-sokan közülük ingyen-, hogy tudni, hol kezdjük, az kifejezetten ijesztő lehet.

Annak érdekében, hogy időt takarítson meg, itt van néhány tipp, hogy azt kívánom, bárcsak valaki elmondta volna nekem, amikor elindultam, hogy teljesítse a főiskolai bakancslista, majd lesz háromnyelvű: Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

Ismerje meg a 10, a 100, az 1000 leggyakoribb szavak, először. Hiszed vagy sem, az ezer leggyakoribb szavak egy adott nyelven teszik ki közel 80% – át a mindennapi beszéd. Tanuld meg a leggyakoribb 2000 szót, és képes leszel megérteni a körülötted elhangzottak 95% – át! Tanulás 2000 szavak nem könnyű hogyan kell használni Ling Fluent, de ez nem lehetetlen, sem, különösen akkor, ha figyelembe vesszük a tényt, hogy a legtöbb ember csak egy működő szókincs 10,000 az anyanyelvükön. Amikor úgy döntöttem, hogy megtanulják a spanyol, elkezdtem Google-ing az első tíz leggyakoribb szót a nyelven, miközben a munka. Tíz perccel később memorizáltam őket, és elkezdtem kicserélni az angol megfelelőiket a fejemben, ahogy azt gondoltam magamban, kevert spanyolul és angolul.

Az egyik első készség, amit meg kell tanulnod mester, a névmások és a konjugált igék használata. Névmások művek, illetve igeragozás használt, szinte minden mondata a mindennapi beszédben, a tanulás, hogyan kell kifejezni, hogy “én tettem ezt” vagy “azt, hogy” ad azonnali beszélő erejét.

Néhány héttel később elmentem a legközelebbi Barnes and Noble-hoz, és Elhoztam a SparkNotes® Tanulókártyákat a spanyol szókincshez. Ábécé szerint rendezve Ling Fluent művek, 1000 közös spanyol szót és kifejezést tartalmaztak, és rávilágítottam, hogy hetente egy-két betűnyi kártyát végig kell néznem. Amikor volt egy szabad percem a munkában, elővettem a kártyáimat, ahelyett, hogy Felkerültem volna a Facebook-ra. Én is csináltam egy gyors átfutást lefekvés előtt minden este. Bővebben a gyártó honlapján: www.ling-fluent.hu

Ling Fluent – Magyarország, gyógyszertár

Ling Fluent-csalás

Minden nap kipróbáltam, amit Magyarország a spanyol nyelvű buszsofőrömön tanultam munkába menet. Így, kaptam sok gyakorlás beszél és hallgat, kapott megbízható visszajelzést a legtermészetesebb módon mondani dolgokat, és volt sok móka, hogy egy új barát!

A nyár végére (mindössze két hónapos alkalmi tanulmány után) kényelmesen éreztem magam, hogy gyorsétteremben rendeljek, az időjárásról beszéljek, sportról vagy zenéről beszélgessek azokkal, akikkel a városban találkoztam. Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

Tanulási segédeszközök használata (pl. könyvek, szoftverek)

Egyes nyelvtanulási segédek nagyon jó munkát végeznek azzal, hogy bemutatják Önnek Magyarország Ling Fluent a leghasznosabb szókincset és nyelvtant abban a sorrendben, hogy nagy valószínűséggel szüksége lesz rá. Mások csak pénzkidobás. Mindkét fajta nem fog eredményre jutni, ha nem használja őket rendszeresen és lelkesen.

A mai online világban a szabad és hozzáférhető információk, Ez nagyon is lehetséges, hogy tanulni egy idegen nyelvet anélkül, hogy valaha költeni egy fillért. Először úgy kezdtem el tanítani magam, mint egy gyerek, hogy átlapoztam a nagymamám francia szakácskönyveit, és kerestem szavakat a Google Fordító. A tapasztalatom az volt, hogy már jóval az első tankönyv megvásárlása előtt el tudtam érni a társalgási folyékonyságot.

Mégis, sokan esküsznek a munkafüzetekre gyógyszertár, hang CD-k az autóra és a számítógépes szoftverre. Azoknak a kezdőknek, akik idegen nyelven szeretnének kényelmesebbé válni az utazásra és szórakozásra, kétnyelvű könyveket javaslok “napi 10 perc®” sorozatban. A szórakoztató, nem megfélemlítő stílus, intelligens bevezetés a közös nyelvi készségek, hogy akkor ténylegesen használni Tökéletes kezdőknek bármilyen nyelven. Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

Az egyik termék, amely nagy figyelmet kapott az elmúlt években a díjnyertes Rosetta Stone ® nyelvi szoftver. Végül megvettem Rosetta Stone francia kurzusát, és gyógyszertár Ling Fluent később megkaptam a spanyol és német tanfolyamokat ajándékként. Tapasztalataim szerint nagyon hatékonyak, de csak akkor, ha az utasításoknak megfelelően használják őket. Ha végigmegyünk minden egység olvasás -, hallgatás -, írás -, beszéd-szakaszán, az folyékonyan vezethet, de ha elveszítjük a motivációt vagy nem tartjuk a lépést, nem marad más, csak egy nagyon drága asztalfiók töltőanyag. Összehasonlítva más szoftver a piacon, Rosetta Stone lehet meglehetősen száraz.

Ling Fluent – vélemények, hol lehet vásárolni

Ling Fluent-véleményekMielőtt bármilyen pénzt költene könyvekre, hang CD-kre vagy szoftverre, próbálja meg megkeresni a nyelvtanulás segítőit a fogyasztói keresésben, hogy megtalálja a legjobb befektetést.

Nedvesítsd be a lábad!

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanulsz, ha idegen nyelvet tanulsz, az nem maga a nyelv. Ehelyett megtanulsz tanulni. Pontosabban, megtanulod, hogyan kell nyelvet tanulni. A harmadik nyelv kezelése gyerekjáték a második nyelvhez képest, a vélemények folyamat pedig még könnyebbé válhat, ha olyan nyelvet tanulunk, amely ugyanahhoz a családhoz tartozik, mint amit már beszélünk. A románc nyelvei (pl. francia, spanyol, olasz, portugál) mind a latinból származnak, és sok szókincset és nyelvtani fogalmat osztanak meg egymással. Gyakran mondják, hogy a francia ad a nyelv-leaner egy ilyen “kedvezmény”Olasz, hogy az utóbbi lehet tanulni 6 hónap alatt! Ugyanez vonatkozik a német nyelvekre is…Dutch, vagy az egyik skandináv nyelv, jön sokkal gyorsabban, miután a német tanulás. Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

Következtetés:

Érdemes megjegyezni, hogy néhány nyelv egyszerűen nehezebb az anyanyelvi angol-beszélők, hogy vegye fel miatt radikálisan különböző szintaxis (azaz “szórend”), kiejtés vélemények Ling Fluent, nyelvtan, sőt tónus (egyes nyelvek, mint a kínai, valójában van szó, hogy változik jelentése attól függően, hogy a hang, amit a beszéd: egy lapos hang, egy emelkedő hang, egy csökkenő hang, és egy emelkedő-csökkenő hang!). Ennek ellenére, anyanyelvei ezeket a nyelveket megtanulták, ugyanolyan könnyen, mint megtanulta az anyanyelvét. Ne add fel! Gyakorolj! Próbálj beszélni anyanyelvi! Amikor a tanulás egy idegen nyelv, akkor tényleg kap ki a törekvés bármit teszel bele!

NÉHÁNY SZÓ BEÁLLÍTÁSA A TANULÁSI CÉLOK, CSELEKVÉSI TERV & MIÉRT SZÁMOK BESZÉLNEK HANGOSABBAN, MINT A SZAVAK

1 év után tudok spanyolul kommunikálni, alkalmi beszélgetéseket tartani, és kezelni a mindennapi helyzetekben, hol lehet vásárolni miközben Spanyolországban 3 hónapig. Később részt vettem egy B2 spanyol nyelvtanfolyamon külföldieknek, amikor részt vettem az Erasmus diákcsere programban. Négy év és hat hónap tanulás után, és következetesen követve a cselekvési tervemet, kitűnő eredménnyel mentem át a DELE Superior vizsgán. Bővebben a gyártó honlapján: www.ling-fluent.hu

Rendben, az emlékeket félretéve. Térjünk vissza a céljához: mi lesz az? Azt gondolhatod: ‘angolul/spanyolul/németül akarok tanulni… vagy bármilyen más új nyelvet, amit választott. Tudni hol lehet vásárolni Ling Fluent akarom az alapokat, esetleg elérni A1 szint* belül 6 hónap / 1 év, stb Oké, ha már tudod a célodat, akkor itt az ideje, hogy előkészítsd az akciótervedet. Ne feledje, hogy ez függ több tényező, mint például a tanulmányi módszer, azaz ha azt tervezi, hogy tanulni a saját, vagy inkább választani egy nyelviskola, és részt vesz nyelvleckék ott, vagy talán szeretne választani a magántanár. Természetesen minden módszernek vannak előnyei és hátrányai, de ki kell választania a legjobb lehetőséget az Ön számára.

Ling Fluent – ellenjavallatok, mellékhatások

Egy másik ellenjavallatok olyan kérdés, amelyet érdemes komolyan venni, az erőforrás-alap – a megfelelő nyelvtanulási erőforrások megléte szintén döntő fontosságú. Az elején a tanulási folyamat általában szeretem, hogy azok a könyvek mellettem:

  • Egy kétnyelvű szótár (szeretem, hogy a hagyományos keménykötésű szótár egy CD);
  • Általános tankönyv kezdőknek (a nyomon követése, hogyan kell választani egy jó, tanuló-Barát tankönyv kezdőknek körvonalazzák a következő post);
  • Egy nyelvtani referenciakönyv (szintén kezdőknek) Az én anyanyelvemen magyarázattal, így először is, én gyorsan megragadja az új szabályokat, és ne csüggedjenek sok ismeretlen új szavak L2. Ha elérem A1 szint általában választ egy elemi nyelvtani könyvet a célnyelven;
  • Egy referencia könyv alapvető szókincs, mint a leggyakoribb használt szavakat a nyelven fogok tanulni. Azt hiszem, hogy jó, hogy kezdeni vele, és az idő váltani fejlettebb szókincs források.

Ling Fluent-fórum

Sőt, én vásárolni szókincs tanulási szoftver telepíteni a laptop, a számítógép, majd használja, amilyen gyakran csak lehet. Én is telepíteni a szókincs tanulás app az én okos telefon.

Mint láthatjuk, a ‘erőforrás ellenjavallatok Ling Fluent bázis’ hasznos lehet, mint kétség esetén mindig konzultáljon a szótár, lásd a magyarázatot a nyelvtan könyv, lépésről lépésre felszívja a szókincs darabokat a szókincs tankönyv. Addig is, új szókincsegységeket tanulhatsz a szoftvered és a mobilod segítségével. Olvass tovább: www.ling-fluent.hu

Kérjük, ne feledje, hogy nem csak az időt szentelt a tanulás, hanem az idő a nap, amikor tanulni döntő. Nyugodtabbnak éreztem magam, és hajlandó voltam tanulni éjszaka. Nos, mellékhatások ha nem akarod elégetni az éjféli olajat, tanulhatsz a kora reggeli órákban. Ez teljesen rajtad múlik, hogy megtalálja a legkényelmesebb időt tanulni. Ha busszal vagy más tömegközlekedési eszközzel ingázik munkába, bármikor jegyzetelhet, és gyorsan tanulhat.

Ami a szókincs menedzsment koncepció adott korábban, azt javaslom, hogy egy MNNW (minimális számú új szavakat tanult minden nap). Igen, számít, hogy a fejlődés a tudás az új szavakat napi rendszerességgel. Elemezzük a következő példát:

Feltételezve, hogy a minimális szám lesz csak 5 szó naponta, akkor lehet tanulni 1825 új szavakat egy év alatt. Természetesen, Ön szabadon tanulni annyi szót, amennyit csak akar, de hagyja, hogy pl. ez az 5 szó legyen a minimum naponta. Ne feledje, eső vagy ragyog legalább 5 új szót minden nap! Bővebben a gyártó honlapján: www.ling-fluent.hu

A KULCSFONTOSSÁGÚ PONTOK RÖVID ÖSSZEFOGLALÁSA:
  1. A cél beállítása: Ismerje meg az alapvető megértése spanyol (vagy bármely más L-2).
  2. A cselekvési terv előkészítése.
  3. A Forrásbázisod.
  4. Idő és mellékhatások Ling Fluent szókincs menedzsment.

LEAVE A REPLY