Electricity Saving Box – értékelések – ellenjavallatok, energiatakarékosság és a villanyszámla csökkentése – csalás

Electricity Saving Box-árMa különböző módok vannak arra, hogy megmentsük a bolygónkat, és létrehozzuk a saját elektromosságunkat. Szélenergia, Electricity Saving Box napenergia és így tovább. Az információ a világ minden táján rendelkezésre áll. Sok országban nagy ösztönzők, a villamosenergia-vállalatok vásárolni az energiát, amit termel, de egy dolog biztos: meg kell, hogy a kezdeti beruházás magad, akár egy kölcsön, vagy a saját megtakarítások. Ez az egyik legjobb befektetés ma, a megtérülési időszak viszonylag rövid.

De sok módja van, hogy tudjuk menteni az energiaköltségek a saját otthonunkban nélkül költenek egy fillért

Itt van néhány nagy energiatakarékos tippek:

Cserélje izzó izzók-régi vágású, izzó izzók egy hatalmas pénz waster, mind az energia, mind a költségek az izzók. A Modern fluoreszkáló izzók akár 5 évig is kitarthatnak, és az energia egy részét felhasználhatják. Ha még nagyobb megtakarítást akarsz, akkor menj LED izzókkal, amelyek huszonötször hosszabb ideig bírják, mint az izzólámpák, és még kevesebb energiát használj, mint a fluoreszcensek.

Electricity Saving Box – összetétel, gyógyszertár

  • Húzza ki a készülékeit – a legtöbb ember úgy gondolja, hogy amikor megnyomja a összetétel bekapcsoló gombot, a készülék vagy az elektronikus leáll szívólé a falról. Sajnos ez nem így működik. Lehet, hogy az elektromosság nem áramlik és nem fogy el, de nagyon is használják. Tehát ne csak kapcsolja ki a készülékeket, húzza ki őket, ha nem használja.
  • Kapcsold le a villanyt – ez egy egyszerű, amit valószínűleg hallottál tíz éves korod óta. Kapcsold le a villanyt, ha nem vagy a szobában. Még egyet. Mindig kapcsold ki őket, hacsak nincs szükséged arra a fényre, hogy csinálj valamit.

Vásárlás Energy Star összetétel Electricity Saving Box készülékek-a szövetségi kormány van egy program, amely az árak, címkék készülékek, amelyek úgy vélik, nagy hatékonyságú az energiafelhasználás. Keresse meg az Energy Star címkét és különösen az energiafelhasználási statisztikákat, amelyeket fel kell tüntetni minden nagyobb készüléken.

Mosás ruhák okosan-mosógépek és szárítók teszik ki egy nagy részét a havi energiafelhasználás. Először is, vágd le, milyen gyakran mosol. Csak akkor indítsa el a gépeket, ha tele van a rakomány, és amikor csak lehetséges, használjon hideg vizet. Emellett ellenőrizze a szellőzőnyílásokat, és javíttassa meg a mosógépet, hogy megfelelően működjön.

Változtassa meg a termosztátot-télen, gyógyszertár ejtse a termosztátot elviselhető hőmérsékletre 68 fok körül (éjszaka 60 fok), nyáron pedig emelje 78 fokra. A kis különbség a hőmérséklet a standard 72 fok mentheti meg több száz dollárt évente, különösen, ha él egy szélsőséges éghajlat.

Kapcsolja gyógyszertár Electricity Saving Box ki a számítógép – számítógépek szivárog hatalmas mennyiségű elektromosság, akkor is, ha hibernált módban. Ha nem használ számítógépet, kapcsolja ki-ilyen egyszerű. Emellett győződjön meg arról, hogy a számítógép kikapcsolásakor kikapcsolható energiatakarékos szalaghoz van csatlakoztatva.

Electricity Saving Box – hogyan kell használni, ár

Electricity Saving Box-mellékhatások

Ellenőrizze, hogy szivárog – e, vagy nem megfelelő Szigetelőházak gyenge szigeteléssel, vagy szivárog-e a szellőzőnyílás. Végezzen ellenőrzést, hogy ellenőrizze a vékony falak hogyan kell használni, rosszul zárt ajtók, szivárgó szellőzőnyílások, vagy más olyan kérdések, amelyek okozhat energiavesztést. Egyes városokban vannak állami programok az alacsony jövedelmű családoknak és az időseknek, hogy ingyenes szigetelést biztosítsanak. Ha mást nem is, az otthoni szigetelés egy nagy adócsökkentés.

Fa ültetése gondosan-fák körül az otthoni is biztosítja a szükséges árnyék a nyáron, a nap a télen. A hogyan kell használni Electricity Saving Box déli és nyugati fekvések a legjobbak, és lombhullató fákat kellene ültetned, hogy a levelek télen eltűnjenek, hogy beengedjék a téli napfényt. Ön is telepíthet napellenzőket minden nyáron, hogy csökkentse a közvetlen napfény az otthoni.

Előmosás és a mosogatógép betöltése-a mosogatógépek energiát szívnak fel a víz melegítésére. Hogy csökkentse az energiafelhasználást, súrolja és előöblítse az edényeket, majd használjon alacsonyabb ciklust a mosogatógéphez.

Használjon kisebb készülékeket a kis ételek – ha csak, hogy egy kis étkezés, vagy etetés egy vagy két ember, ne ár kapcsolja be a sütő vagy a tűzhely. Az energy star mikrohullámú sütő vagy kenyérpirító sütő bőséges hőt biztosít egy tál leves melegítéséhez vagy sajtszendvics készítéséhez.

Hang a ruhákat, hogy száraz – ha lehetséges, ne használja a szárító teljesen. Akaszd ki a ruhákat a pincédbe és a hátsó udvarba. Mindaddig, amíg nem fagyás alatt kívül, nedves ruhák száraz szinte bármilyen hőmérsékleten.

Tömítés Electricity Saving Box ár ablakok a téli Lyukas ablakok vezethet hatalmas mennyiségű Elveszett hő télen. Győződjön meg róla, hogy telepítse viharablakok, valamint, hogy a tömítések körül az ablakok megfelelően tömített, hogy elkerülje a szivárgás.

Használja árnyalatok nyáron – ahelyett, hogy hagyja, hogy a napfény a házba, majd küzd vissza a légkondicionáló, árnyékok, amelyek beengedik a hűvös levegőt, de blokkolja a napfényt. Újra, akkor is érdemes telepíteni napellenző, hogy blokkolja a közvetlen napfény.

Electricity Saving Box – vélemények, hol lehet vásárolni

Electricity Saving Box-értékelésekHasználjon tápcsatlakozókat a használat szabályozásához – használjon tápcsatlakozókat minden vélemények konnektoron, amit csak tud. Nem csak a közvetlen energiafelhasználást csökkentik, hanem azt is lehetővé teszik, hogy kikapcsold a használt áramot anélkül, hogy minden készüléket külön-külön ki kellene húznod. Ez is egy jó ötlet, hogy az energiacsíkok, hogy elkerüljék a hullámokat, amelyek károsíthatják a készülékeket.

Ne Tétlenkedj az autóddal feleslegesen, vélemények Electricity Saving Box ha egy autó benzint pazarol. A legtöbb autót fel lehet melegíteni vezetés őket. Ahelyett, hogy ülnél a kocsidban és tétlenkednél, vezesd, hogy felmelegítsd, amíg nem az autópályán vagy. Továbbá, kerülje a városi utcákat, amikor csak lehetséges, hogy javítsa a gáz kilométer.

  • Állítsa be az autót rendszeresen-rendszeres tune up and oil changes in your car will javítja a futásteljesítményt, valamint csökkenti a szükséges költséges javítások. Még akkor is, ha van egy új autó gond nélkül, győződjön meg róla, ragaszkodnak a rendszeres karbantartási ütemtervet, hogy csökkentse a potenciálisan hatalmas számlák.
  • Csökkentse súlyát az autóban – hol lehet vásárolni vegye ki a felesleges súlyt a csomagtartóból vagy a hátsó ülésről. Az Extra súly csökkenti a futásteljesítményt, lelassítja az autót, valamint nagyobb terhet ró a motorra, ami későbbbe is kerülhet.
  • Az otthoni ellenőrzés-valaki vessen egy pillantást az otthoni, hogy megtalálja a szivárgás, szigetelési problémák, régi vezetékek, vagy más energia pazarlás kérdések. Sokszor, energia elvezetése kérdések elfedhetik falak, padló, vagy egy egyszerű tudás hiánya. Keress egy pártatlan harmadik személyt, aki nem próbál meg felesleges javításokra rávenni.

Az energiahasználat hol lehet vásárolni Electricity Saving Box csökkentése az Ön lakóhelyén szintén minimálisra csökkenti a (fosszilis tüzelőanyagok elégetéséből származó) szennyezést világszerte, így pénzt takaríthat meg. Az energiatakarékossági módszerek egyszerűek, és ha végrehajtják, nagyon hosszú utat tesznek meg.

Kapcsold le a termosztátot. Egy könnyed megoldás, ami pénzt takarít meg és energiát takarít meg, ha lehalkítja a fűtést. Csökkenti a hőt a hideg időjárás csak két fokkal csökkentheti az energia számlát majdnem 10 százalékkal. Szerezzen be egy automatikus vagy programozható termosztátot, hogy egyszerű, hogy mentse a fűtés. Programozd be, hogy halkítsd le, ha nem vagy itthon, vagy alszol, és fordulj vissza fél órával azelőtt, hogy felébrednél.

Electricity Saving Box – mellékhatások, Magyarország

A Gizmók Leválasztása
  • Az elektronikus eszközök még kikapcsolt állapotban is energiát fogyasztanak. Valójában energiaszivattyúnak hívják őket.
  • Az amerikaiak évente 1 milliárd dollárt pazarolnak el olyan dolgokra, mint a TV-k és a DVD-lejátszók, annak ellenére, hogy ki vannak kapcsolva.
  • Ezért ha nem használja, húzza ki a TV-készüléket, a sztereót, a PC-t, a mikrohullámú sütőt és a további eszközöket. Győződjön meg róla, hogy leválasztja a mobiltelefont és az MP3 töltőket, amint feltöltik őket.

A számítógépek alvó és hibernált állapotba állítása

Electricity Saving Box-hogyan kell használni

Engedélyezze a mellékhatások számítógép “alvó üzemmód” funkcióját, lehetővé téve számára, hogy az inaktivitás időtartama alatt kevesebb energiát fogyasszon. A Windows rendszerben az energiagazdálkodási beállítások a Vezérlőpulton találhatók.

Állítsa a számítógépet “hibernált” állapotba harminc perc vagy annál hosszabb inaktivitás után. A “hibernált mód” kikapcsolja a számítógépet egy olyan módszerrel, mellékhatások Electricity Saving Box amely nem igényel mindent elindítani, amikor visszakapcsolja. A számítógép hibernálása energiatakarékosabb, mint a számítógép leállítása vagy újraindítása. Ha végeztél mára, zárj be.

Tiszta Ruhák Hatékonyan

90%, a mosás során felhasznált energia megy, hogy melegítse a vizet, így a hideg mosás egy egyszerű módja annak, hogy csökkentse az energiafelhasználást drámaian. Mosás csak teljes terhelés. Szárítás közben győződjön meg róla, hogy minden terhelés előtt ellenőrizze a szöszszűrőt, majd tisztítsa meg azt. Továbbá, ha a hatékonyságot egy lépéssel tovább kívánja vinni, függessze fel néhány vagy a legtöbb terméket, és hagyja levegőn száradni, ahelyett, hogy a szárítón keresztül vezetné őket.

Zuhanyozz le, és ne fürödj. Melegvíz fűtés az egyik Magyarország fő felhasználási energia minden otthon. A zuhany a legjobb módja az energiafogyasztás megtakarításának. A fürdők sokkal több vizet és hőt használnak, mint a fürdők, kivéve, ha Ön is úgy dönt, hogy nagyon hosszú zuhanyt vesz igénybe.

Egyél egy kisebb mennyiségű húst

A hústermelés sokkal több energiát és erőforrást igényel, mint a zöldség-vagy gabonatermelés. Valójában az emberi eredetű üvegházhatású gázok tizennyolc százaléka az állattenyésztésből származik. Nem kell, hogy egy igazi vegetáriánus, hogy a változás ezen a területen. Próbálj meg hetente egyszer húst kihagyni. Ha minden amerikainak egy húsmentes napja lenne egy héten, az legalább annyira csökkentené a kibocsátást, mint nyolcmillió automobilt levinni az útról.

Egy átlagos házban, akár húsz százaléka meleg elvész a huzatok. A kísérlet egy terület, egyszerűen tartsa a tenyér a kezét mellett Electricity Saving Box Magyarország egy ajtó vagy ablak. Ha úgy érzi, hideg levegő jön át, meleg levegő szökik. Ez könnyen javítható, így megspórolhatsz százakat az éves fűtési számládon. Ezen kívül, hogy csökkentse a teljes otthoni energiafogyasztás, akkor is nagy fényvisszaverő anyagok alacsonyabb felületi hőmérséklet a tető akár száz fok. Cool tető módszerek a legjobb a kisebb épületek napfényes környezetben.

LEAVE A REPLY